Ekran Haber’in edindiği bilgiye göre, Antalya İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşların huzur ve güvenini sağlamak amacıyla uyuşturucu ile mücadele kapsamındaki operasyonlarını aralıksız sürdürüyor.

JANDARMADAN UYUŞTURUCU OPERASYONU

Finike Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında jandarma ekipleri, zehir tacirlerinin yakalanması için harekete geçti.

56 ŞÜPHELİ HAKKINDA İŞLEM

Şüphelilerin adreslerini tespit eden jandarma ekipleri, 56 şüphelinin yakalanması için operasyon düğmesine bastı. Belirlenen adreslere yapılan operasyonda, 32 şüpheli kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. ‘Uyuşturucu madde imal ve ticareti’ suçunu işlediği tespit edilen 24 şüpheli hakkında da adli işlem başlatan ekipler operasyon kapsamında toplamda 56 şüpheli hakkında adli işlem başlattı.

SOBA İÇİNDE UYUŞTURUCU

Jandarma ekipleri, operasyonda arama yaptığı adreslerde bir miktar sentetik uyuşturucu hap, kubar esrar, metamfetamin, bir adet av tüfeği ve yaklaşık 20 adet fişek ile hassas terazi ele geçirdi. Köpek unsurlarının da katıldığı aramalarda soba içine saklanan uyuşturucu bulundu.

OPERASYON ANLARI KAMERADA

Jandarma ekipleri tarafından zehir tacirlerine yönelik gerçekleştirilen operasyon anları ise kameralara böyle yansıdı.

Editör: TE Bilisim