Bakırköy Adliyesi Atrium alanında düzenlenen resepsiyona Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gümüş, Adalet Komisyonu Başkanı Atilla Öztürk, Adalet Komisyonu Üyesi Cem Karaca, başsavcı vekilleri, hâkim, savcı ve adliye personeli katıldı.

ADLİYEDE 23 NİSAN COŞKUSU

Resepsiyon sonuna doğru sürpriz yapan adliye anaokulu öğrencileri, ellerinde bayraklarla tören alanına girdi. Kürsüde konuşmak için söz isteyen çocuklar, Atrium alanında coşkuyla şiir okuyup ve şarkı söylediler. Adli çalışanlarının da eşlik ettiği şarkılarla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı. 

DEPREM SONRASI DESTEĞE GİDEN PERSONELE PLAKET

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay’a adli destek hizmeti için giden adli personellere, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gümüş, Adalet Komisyonu Başkanı Atilla Öztürk ve Adalet Komisyonu Üyesi Cem Karaca tarafından takdir plaketleri takdim edildi.

ÇOCUKLAR MAKAM KOLTUKLARINA OTURDU

Gruplar halinde Başsavcı Hüseyin Gümüş, Adalet Komisyonu Başkanı Atilla Öztürk ve Adalet Komisyonu Üyesi Cem Karaca’yı ziyaret eden anaokulu öğrencileri makam koltuklarına oturdular. Çikolata, şeker ve meyve suyuyla ağırlanan çocuklar, teşekkür edilerek uğurlandı.

Editör: TE Bilisim