Cumhur Başkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları; 

- (Etlik Şehir Hastanesi açılışı) Ankara’ya bu yakışır. Dolayısıyla Ankaralılara da bu yakışır. Hastanemiz sadece vatandaşlara değil çalışanlara da en üst konforu sağlayacak donanımlarla tasarlanmıştır.

-  Tabi Ankara'da sadece Etlik Şehir Hastanesi ile kalmadık. Aynı büyüklükte bir de Bilkent’i kurduk. O da yine 4 bin 50 oda ve yatak. Aynı şekilde burası da 4 bin 50 oda ve yatak. Dünyada bu hastanelerimiz örnek.

- Bugün Türkiye 20’nci şehir hastanesine de kavuştu. Halen inşası süren 13 ve proje aşamasındaki 2 şehir hastanemizle birlikte bu sayıyı inşallah 35'e çıkartacağız.

- Her ne kadar muhalefet çoğu yalan ve çarpıtma olan hezeyanlarla bu eserlere Çamur atmaya çalışsa da dünyada ilk defa ülkemizde hayata geçirilen şehir hastanesi modeli dünyada bir çok ülke tarafından izleniyor.

- Kendi vatandaşlarımıza birinci sınıf sağlık hizmeti sunarken 161 ülke ve 12 uluslararası kuruluşa da tıbbı yardım malzemesi gönderdik.

- Sağlık ordumuza katılan her doktorumuzu, asistanımızı, hocamızı akademik statü ve özlük hakları bakımından destekleyerek markalaşma sürecini hızlı bir şekilde tamamlayacağız.

-  Bugün özellikle sırf daha iyi arabaya binmek, daha iyi telefon alabilmek gibi süfli isteklerle başka toplumların kapısına varanlara acıyarak bakıyoruz.

Editör: TE Bilisim