Ekran Haber’in edindiği bilgiye göre, Antalya’da Cumhuriyet Başsavcılıklarının talimatları doğrultusunda Antalya İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Kepez İçe Jandarma Komutanlığı ve Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon gerçekleştirildi.

DEPREMZEDE KILIĞINDA UYUŞTURUCU SEVKİYATI

Gazipaşa ilçesinde jandarma ekipleri, M.G. isimli şahsın depremzede görünümünde Kahramanmaraş’tan Antalya’ya uyuşturucu getirileceğini tespit etti. Yol kontrol noktasında şahsın aracını durduran ekipler, narkotik köpeğinin de katıldığı aramada araçta 2 kilo 300 gram skunk ve 3 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi ele geçirdi. Yakalanan şahıs ise “uyuşturucu madde imal ve ticareti” suçundan gözaltına alındı.

ZEHİR TACİRİ PANSİYONDA YAKALANDI

Kepez ilçesinde yürütülen bir başka operasyonda ise M.Y. isimli şahsın diğer illerden Antalya’ya uyuşturucu getirerek piyasaya süreceğinin tespit edilmesi üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, şüphelinin kaldığı pansiyona operasyon düzenledi. Ekiplerin operasyonda yaptığı aramada 2 kilo 380 gram metamfetamin ele geçirilirken şahıs gözaltına alındı.

Editör: TE Bilisim