Kocaali ilçesinde kadın kuaförlüğü yapan 42 yaşındaki Savaş Aydoğan, 25 Nisan 2022 tarihinde kayıplara karıştı. Kendisinden haber alınamayan Aydoğan için ifade veren arkadaşı C.T. de bir süre sonra kayıplara karıştı. Aydoğan ve arkadaşı C.T.’yi bulmak için polis ekipleri geniş çaplı inceleme başlattı.

Öte yandan, gizemli olaya ilişkin yeni bir gelişme daha yaşandı. Kuaför Aydoğan’a ait herhangi bir ize rastlanılamazken, ifadesini verdikten sırra kadem basan arkadaşı C.T., Zonguldak Ereğli’de polis ekiplerince yakalandı. C.T.’nin, ifadesi alınmak üzere Sakarya’ya getirildiği öğrenildi.

Gizemli olayda yeni gelişme: Kuaför Savaş Aydoğanın arkadaşı yakalandı

NUMARAYI VERMEK İSTEMEDİ

Kocaali ilçesinde yaşayan kuaför Savaş Aydoğan, 25 Nisan'da kayboldu. Ev sahibi Cemal Tuna, Aydoğan'a ulaşamayınca, onun kız arkadaşı Merve E. ve oğlu Cem Tuna'ya durumu sordu. Merve E., Aydoğan'ın Sivas'a babasından kalma eski evi onarmaya gittiğini, aracını da Sakarya'da bıraktığını söyledi. Bunun üzerine emekli polis Cemal Tuna, Merve E. ve oğlundan Aydoğan'ın ailesinin telefon numarasını istedi, ancak ikisi de vermek istemedi.

KAYIP BAŞVURUSU
Yaşanan tartışmanın ardından Cemal Tuna’nın oğlu Cem, Savaş Aydoğan'ın ailesine durumu bildirdi. Aydoğan'ın annesi, Merve E. ve Cem Tuna polis merkezine giderek ifade verdi. Cem Tuna da ifade verdikten sonra, 7 Mayıs günü kayboldu. Cemal Tuna, oğlu için kayıp başvurusunda bulundu. Savaş Aydoğan ve Cem Tuna için polis ve jandarma ekipleri, arama yaptı. Ancak iki arkadaşa ulaşılamadı.

Gizemli olayda yeni gelişme: Kuaför Savaş Aydoğanın arkadaşı yakalandı

SEVGİLİSİ SORGULANDI
Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Savaş Aydoğan ile 6 yıldır birlikte olan Merve E.'yi gözaltına aldı. İfadesinde, Savaş Aydoğan'ın borçları olduğunu, kaçıp gittiğini düşündüğünü söyleyen Merve E., emniyetteki işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edildi. Merve E., çıkarıldığı mahkemece adli kontrolle serbest kaldı.

Gizemli olayda yeni gelişme: Kuaför Savaş Aydoğanın arkadaşı yakalandı

Editör: TE Bilisim