Ekran Haber’in edindiği bilgiye göre, Balıkesir’in İvrindi, Burhaniye ve Havran ilçelerinde gece yaşanan motosiklet hırsızlığı olaylarına karşı İl Jandarma Komutanlığı harekete geçti.

HIRSIZLARIN YAKALANMASI İÇİN ÖZEL EKİP

Çaldıkları motosikletleri, şase ve motor numaralarını silerek veya parçalayarak başka araçlara monte edip satan hırsızların yakalanması ve çalınan motosikletlerin bulunması için, JASAT ve Asayiş Timlerinden özel ekip oluşturuldu.

3 HIRSIZ YAKALANDI

Özel ekibin yaptığı araştırma sonucunda kamyonetle hırsızlık yaptıkları tespit edilen O.B., İ.B. ve H.K. isimli şüpheliler, yakalanarak gözaltına alındı.

ÇALINTI ARAÇLAR SAHİPLERİNE VERİLDİ

Şüpheliler hakkında adli işlemler başlatılırken operasyonda ele geçirilen çalıntı motosiklet ve bu motosikletlere ait parçalar sahiplerine teslim edildi.  

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı’ndan konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada “Sorumluluk bölgesinde hırsızlık olaylarının önlenmesi, kısa sürede aydınlatılması, faillerinin yakalanarak adli makamlara sevk edilmesi, görev etkinliğinin üst seviyeye çıkartılması için azim ve kararlılıkla faaliyetlerine devam etmektedir.” ifadelerine yer verildi.

Editör: TE Bilisim