Ekran Haber’in edindiği bilgiye göre; İstanbul’un Fatih ilçesine bağlı Yavuzselim Mahallesi’nde ikisi Türk vatandaşı biri Suriye uyruklu 3 kişi, gece saat 01.40 sularında yabancı uyruklu 4-5 kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. İhbar üzerine polis ekipleri, olay yerine sevk edildi. Saldırıda yaralanan Emin A., İsmet B. ve Mustafa D. ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılırken yaralıların tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

SURİYELİ GRUPTAN BIÇAKLI SALDIRI

Görgü tanığı Suphiye H., eşi Mustafa D. ve çocukları ile birlikte olay yerinden geçtikleri sırada kocasının akrabalarını olan Emin A. ile İsmet B.’yi gördüğünü ve selam vermek için gittiği sırada kavganın çıktığını belirtti. Şahısların eşinin akrabaları olan 2 kişiye bıçakla saldırdığını belirten kadın, kocasının da kavgayı ayırmaya çalıştığı sırada yaralandığını söyledi. Olay sırasında yabancı uyruklu gruptan birinin de tabancayla birkaç el ateş edip kaçtıklarını söyledi.

OLAYIN SEBEBİ

Dalal Alhasan’ın Urfalı Riyad isimli bir şahısla evli olduğunu belirten tanık, Alhasan’ın yaklaşık 5 ay önce Ömer isimli bir Suriyeli ile kaçtığını ve bu olaydan sonra Alhasan’ın Ömer isimli şahıstan da kaçarak kadın sığınma evine gittiğini belirterek olayın bu sebepten dolayı yaşandığını belirtti. Yapılan incelemede Dalal Alhasan ile ilgili herhangi bir tedbir kararının olmadığı ve Alhasan’ın aile içi şiddet ile ilgili herhangi bir müracaatının olmadığı tespit edildi.

ŞAHISLARI YAKALAMA ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

Olay yerinde 4 adet kovan bulunurken şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Editör: TE Bilisim