Ekran Haber’den Başak Bilgin’in haberine göre, Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı, “10 - 16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası” kapsamında kendi sorumluluk bölgesinde bulunan engelli vatandaşları ve ailelerini “unutulmadıklarını hissettirmek ve jandarmayı hatırlayacak” hoş bir anı bırakmak için İl Jandarma Komutanlığı’nda ağırladı.

‘FÜME VE GARİP’TEN ÖZEL GÖSTERİ

Asayiş, Komando, Trafik, Motorize trafik ekipleri engelli vatandaşlara ve ailelerine özel sunumlar yaparak, Jandarmanın envanterinde bulunan araçları tanıttı. Jandarmanın eğitimli köpekleri FÜME ve GARİP ile çeşitli gösteriler yapıldı.

HEDİYELER YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

Jandarma personeli, vatandaşlarla birlikte İl Jandarma Komutanlığı yerleşkesinde bulunan geyikleri ziyaret ederek. birlikte besledi. İl Jandarma Komutanlığı’nın düzenlediği faaliyette çeşitli ikramlarda bulunuldu. Yerleşkedeki misafirlere Jandarma Çocuk Dergisi, Jandarma şapkası, boyama kitapları ve çeşitli hediyeler verildi.

İLÇEDEKİ VATANDAŞLAR DA UNUTULMADI

Öte yandan Kastamonu İl Jandarma Komutanlığına bağlı İlçe Jandarma Komutanlıkları da ilçelerde bulunan engelli vatandaşları unutmadıklarını gösterdi. Ekipler engelli bireyleri ve ailelerini evlerinde ziyaret etti. Dünya Engelliler Günü kapsamında jandarma, ailelere “daima yanlarında olduğu” mesajı verdi.

Editör: TE Bilisim