Ekran Haber’in edindiği bilgiye göre; Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde jandarma ekipleri tarafından bir bağ evine düzenlenen operasyonda 260 litre kaçak içki ele geçirildi. Öte yandan Süleymanpaşa ilçesinde yol kontrol uygulamasında şüphe üzerine durdurulan bir araçtan ruhsatsız silah ele geçiren ekipler, Kapaklı ve Marmaraereğlisi ilçelerinde de bir miktar uyuşturucu madde ele geçirdi.

JANDARMADAN SAHTE İÇKİ OPERASYONU

Jandarma ekipleri, Muratlı ilçesinde bir şahsın bağ evinde kaçak içki üreterek sattığı bilgisi üzerine harekete geçti. Operasyon düğmesine basan ekipler dün M.A.Y. isimli şahsın adresinde arama yaptı.

260 LİTRE SAHTE İÇKİ ELE GEÇİRİLDİ

Şüphelinin evinde yapılan aramalarda çeşitli marka şişeleri içerisine doldurulmuş halde 156 litre rakı, 69 litre viski, 18 litre votka, 17 litre şarap olmak üzere toplamda 247 şişeden oluşan 260 litre kaçak içki ele geçirildi. Operasyonda ayrıca, 2 kurusıkı tabanca, bir av tüfeği, 45 av tüfeği fişeği ve 11 kurusıkı mermisi ele geçirilirken şüpheli şahıs gözaltına alındı.

YOLCUDAN RUHSATSIZ SİLAH ÇIKTI

Süleymanmaşa ilçesinde ise dün gerçekleştirilen uygulama sırasında ekipler bir aracı durdurdu. Araçtakilerin üzerinde yapılan aramalarda yolcu olarak bulunan Y.Ö isimli şahsa ait ruhsatsız tabanca ve 100 mermi ele geçirildi. Ekipler tarafından gözaltına alınan şüphelinin ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.

YOL DEVRİYESİNDE UYUŞTURUCUYLA YAKALANDI

Öte yandan jandarma ekipleri uyuşturucuya da geçit vermedi. Kapaklı’da jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen yol kontrol devriyesi sırasında bir araç durduruldu. Sürücünün şüpheli hareketleri üzerine ekipler üst araması yaptı. Üzerinden 4 gram esrar çıkan F.Ç. isimli şahıs ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Marmaraereğlisi’nde de Yol Emniyet ve Kontrol uygulamasında bir araç şüphe üzerine durduruldu. Araç sürücüsünün üzerinden 9 gram bonzai çıktı. Üzerinde uyuşturucuyla yakalanan şahsın ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.

Editör: TE Bilisim