Ekran Haber’in edindiği bilgiye göre; Manisa İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri suça geçit vermiyor. Jandarma ekipleri, Manisa, Aydın ve Muş olmak üzere 3 ilde suç işlemek amacıyla 8 kişi tarafından örgüt kurulduğunu ve bu örgütün ‘tefecilik’ ve ‘yasa dışı bahis oynatma’ suçlarını işlediğini tespit etti.

3 İLDE 10 ADRESE EŞ ZAMANLI OPERASYON

3 ay boyunca süren fiziki ve teknik takip sonucu ekipler, çetenin çökertilmesi için harekete geçti. Ekipler, 17 Mart Cuma günü operasyon için düğmeye bastı. Şafak vaktinde Manisa merkezli 3 ilde 10 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, 6 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.

700 BİN LİRALIK SENET

Şüphelilere ait ikamet ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ele geçirilen çok sayıda silah, çeşitli dijital materyaller, yazılı dokümanlar, ve toplamda 700 bin liralık senete incelenmek üzere el konularak adli işlem başlatıldığı öğrenildi.

OPERAYONDA ELE GEÇİRİLENLER

Firari 2 şüpheliyi yakalama çalışmaları devam ederken operasyon yapılan adreslerde 5 adet tabanca, 1 adet otomatik tüfek, 91 adet tabanca fişeği, 4 adet şarjör, 4 adet kesici ve delici alet, 1 adet tablet, 5 adet cep telefonu, 8 adet sim kart, 1 adet flaşh bellek, 1 adet harddisk, 20 gram esrar ele geçirildi.

Editör: TE Bilisim