Meteoroloji tarafından yapılan uyarılar sonrasında bugün İstanbul yağmurlu bir sabaha uyandı.Yağmurun da etkisiyle kayganlaşan yollarda birçok kaza meydana geldi. Ancak İstanbul trafiğini iki kaza adeta felç etti. Anadolu Yakası'nda Kozyatağı mevkiinde alınan bilgilere göre 7-8 araç birbirine girdi. Zincirleme kaza sonrasında yol trafiğe kapandı. Son edinilen bilgilere göre yaralanmalı kaza nedeniyle trafik tek şeritten güçlükle ilerliyor.

İki kaza İstanbul trafiğini felç etti. Kozyatağı'nda çok sayıda araç birbirine girdi, Büyükdere Caddesi'nde ise bir İETT otobüsü baz istasyonuna çarptı yol trafiğe kapandı

Avrupa Yakası'nda da durum farksız değil. Büyükdere Caddesi'nde Sarıyer yönüne doğru bir İETT otobüsü dönüş yapmak isterken orta refüjdeki baz istasyonuna çarptı. Baz istasyonu devrilirken İETT otobüsü de refüje çıktı. Kaza nedeniyle yol trafiğe kapandı. 

Radyo Trafik'ten alınan görüntülere göre iki kazanın da kaldırılması uzun sürecek.

SABAHA KARŞI DA 12 ARAÇ KAZA YAPMIŞTI

Maltepe D-100 Karayolu’nda yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda 12 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana gelmiş 3 kişi yaralanmıştı.

Kaza, saat 02.30 sıralarında D-100 Karayolu Ankara istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği bir otomobil önünde seyir halindeki başka bir otomobile çarptı. Bu sırada arkadan gelen 10 araç daha duramayarak bir birine çarptı. Meydana gelen zincirleme kazada 3 sürücü yaralandı.  Kaza nedeniyle D-100 Karayolu Ankara istikameti tamamen trafiğe kapandı. Trafik yan yoldan kontrollü olarak sağlandı. Kazaya karışan araçların çekiciler yardımı ile kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü. 

Editör: TE Bilisim