Ekran Haber'den Başak Bilgin'in haberine göre, başta Marmara, Ege, Akdeniz bölgeleri başta olmak üzere Türkiye kuvvetli lodosun etkisi altında. İstanbul'da dün başlayan lodos, etkisini sürdürüyor. Taksim Meydanı ve Dolmabahçe Sahili’nde lodosun etkisi kameralara yansıdı. Dolmabahçe Sahili’nde lodosun etkisiyle dalgalar yükselerek kıyıya vurdu.

SEFERLER İPTAL EDİLDİ

Lodos, deniz ulaşımını da olumsuz etkiledi. İDO, 11.45'de yapılması planlanan Bostancı-Yenikapı-Bursa ve 19.00'da yapılması planlanan Bostancı-Yenikapı-Bandırma seferlerinin olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiğini duyurdu. İstanbul Şehir Hatları ise Beşiktaş - Adalar ve Bostancı-Karaköy-Kabataş seferlerinin iptal edildiğini açıkladı.

Çatının altında kalan bir kadın ağır yaralandı

Esenyurt'ta bir binanın çatısı yoldan geçerlerin üzerine uçtu. Çatının altında kalan bir kadın ağır yaralandı. Yaralı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralı hastanede yapılan tüm müdajalelere rağmen hayatını kaybetti. Bir görgü tanığı kadının yanında bulunan bir çocuğu kurtardığını söyledi. Çatının üstlerine geldiğini görünce kadının çocuğun üstüne yattığını belirtti.

ÇATALCA'DA SAAT KULESİ DEVRİLDİ

Kentte etkili olan fırtına nedeniyle saat kulesi devrildi. O anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı...
 

Editör: TE Bilisim