AK Parti teşkilatları içerisinde çeşitli çalışmalar yürüten Merve Ege Aktaş, AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı oldu.

Adaylığına ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan 29 yaşındaki Aktaş, gençlerden destek istediğini belirterek şunları dile getirdi;

"DESTEKLERİNİZE TALİBİM"

“Bu yolda siz değerli genç arkadaşlarımın desteklerine, fikirlerine ve önerilerine açık olduğumu, tarafı ne olursa olsun her arkadaşımı saygıyla dinleyeceğimi, çalışma hayatım boyunca gençlik adına sayısız projeler üreteceğimi ve Türkiye Yüzyılı İnşasında var gücümle çalışacağımı teyit ederim. Desteklerinize talibim”

MERVE EGE AKTAŞ KİMDİR?

Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi (Fransızca) mezunu olan Merve Ege Aktaş, İngilizce ve Fransızca biliyor.  

29 yaşındaki Aktaş, 2012-2018 yılları arasında 6 yıl boyunca AK Parti teşkilatları içerisinde görev aldı.

2019’dan itibaren de diplomatik statüye sahip olan İslam İşbirliği Gençlik Forumu’nda Uluslararası Projeler Koordinatörü olarak görev alan Aktaş, 56 İslam İşbirliği Teşkilatı üye ülkesi Gençlik ve Spor Bakanlıkları işbirliğinde gençlik politikaları, kadının güçlendirilmesi, iklim kriziyle mücadele, gönüllülük çalışmaları, temel medya eğitimleri, sürdürülebilirlik, örgün eğitimin teşviki, gençlerin kişisel gelişimi konularıyla ilgili çalışmalar yürütüyor.

Editör: TE Bilisim