Dün İstanbul Bağcılar'da polis memurlarına saldırı haberinin ardından bir haber de Niğde'den geldi. 

Ekran Haber'inedindiğibilgilere göre, aynı polis merkezinde görev yapan M.U. ve İ.C.G., mesai sonrası Kumluca Mahallesi'ne gitti. Burada tanımadıkları üç kişi tarafından rahatsız edilen M.U. ve İ.C.G., polis olduklarını söyledi. Ancak karşı tarafından da kendisini polis olarak tanıtmasıyla taraflar arasında arbede çıktı.

BAŞINA TAŞLA VURDULAR

Arbede sırasında polis memuru M.U.'nun başına taşla vuruldu. M.U. aldığı darbe ile yere yığılırken, diğer polis memuru İ.C.G., arkadaşının beylik silahını alarak havaya 3-4 el ateş etti. Ancak bu sırada saldırganlar İ.C.G.'yi bacağından vurarak olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Olayın ardından İ.C.G., 112'yi ararken, olay yerine gelen ekipler ilk müdahaleleri olay yernde yaptı. Hastaneye kaldırılan polislerden İ.C.G.'nin, sağ baldır kısmından vurulduğu, dilerinin kırıldığı ve kaşının açıldığı öğrenildi. Kafatasında kırık ve beyin kanaması nedeniyle şuurunun kapalı olan diğer polis memuru M.U. ise ameliyata alındı. Her iki polis memurunun da hayati tehlikesinin olduğu bildirildi.

Editör: TE Bilisim