Son dönemde sığınmacı çıkışıyla gündemde olan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Prof. Dr. Yasin Aktay'a yönelik suçlayıcı açıklamalarda bulundu. Aktay'a, Araplara vatandaşlık için referans olduğunu suçlamasında bulunan Özdağ'a yanıt gecikmedi. Sosyal medya hesabından Özdağ'a yanıt veren Aktay, "Senin kafan bu millete sadece zarar verir. Türklüğe de bu millete de senden zararlısı az bulunur" dedi. Aktay ayrıca, bu suçlamaların hesabını vereceğini de belirtti.

AKTAY'DAN ÖZDAĞ'A TEPKİ

Aktay'ın köşe yazısını paylaşan Özdağ, "Türk ırkı yoktur diyen Arap milliyetçisi Yasin Aktay Türkiye’nin Araplaşması projesinin öncülerindendir. Göç İdaresine Araplara vatandaşlık için referans olanlardandır" ifadelerini kullanırken Aktay'dan, "Şu kalın kafana sok: Yasin Aktay Arap Milliyetçiliğini İslam’a ihanet olarak görür. O Arap ırkçılığını da her tür ırkçılık gibi cahiliye olarak görür. Yasin Aktay’dan zorla Türk düşmanı çıkarmaya çalışmanız bizzat sizin Katıksız Türk düşmanı ve ırkçı-cahil olduğunuzu gösterir" yanıtı geldi.

AKTAY: TÜRK MİLLETİNE ZERRE FAYDAN YOK

Aktay, Özdağ'ın, "Yasin Aktay benim kafam Türk Milletine hizmet eder. Senin kafan ise Türk Milletine düşmandır. Sen Arap ırkçısı bir adamsın. Arap ırkçılığını dinimizin arkasına sallanarak yapıyorsun" açıklamasına ise "Senin kafan bu millete sadece zarar verir. Türklüğe de bu millete de senden zararlısı az bulunur. Türk milletine verdiğin zerre fayda yok, senden ne lider ne kahraman olur, gücün sadece savunmasız, sığınmacı zavallılara, çoluk çocuğa yeter. Bu iftiralarının da hesabını vereceksin" şeklinde yanıt verdi.

Editör: TE Bilisim