Ekran Haberden Fatma Nur Duman’ın haberine göre, Kastamonu, Sinop ve Bartın’da yaşanan sel felaketinin ardından, Türkiye’nin birçok noktasında yardımlar toplanıyor. Trabzon Platformu Başkanı Köksal Öztürk, sel bölgesindeki selzedelerin ihtiyaçları için duyarsız kalmadı. Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu ve Sinop Vali yardımcısı Abdullah Şahin ile görüşerek, elzem ihtiyaçları belirledi. 

Trabzon Platformu Başkanı Köksal Öztürk'ün Ekran Haber'e özel yapmış olduğu açıklamada: “Kastamonu, Sinop ve Bartın’da yaşanan sel felaketi bizi derinden sarstı. Oradaki ihtiyaçlar için biz Trabzon Platformu olarak elimizden geleni yapacağız. Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu ve Sinop Vali yardımcısı Abdullah Şahin ile görüşmelerimizi sağladık ve elzem ihtiyaçlardan oluşan listemizi hazırladık. İhtiyaç listesini aynı zamanda halkımıza da duyuracağız, el ele vereceğiz.” ifadelerini kullandı.

Belirlenen İhtiyaç listesi ise şu şekilde; Konserve, paketli gıda, su ve içecek, bebek bezi, mama, devam sütü, Kıyafet, battaniye, pike, hijyenik ped, hasta bezi, kişisel temizlik ürünleri, el feneri, kafa lambası, pil, powerbank, yağmurluk ve çizme olarak belirtildi.

Editör: TE Bilisim