CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun Ülkü Ocakları ile ilgili ifadelerine, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'dan tepki geldi. Yıldırım, yaptığı açıklamada, "Çocuklarınızı CHP'ye özellikle de Canan Kaftancıoğlu gibi DHKP/C teröristlerle yatıp kalkanların olduğu yere göndermeyin. Çocuklarınız karşınıza asker ve polise silah sıkan terörist olarak çıkar" ifadelerini kullandı.

'DAVA AÇACAĞIM'

Söz konusu açıklamaların ardından Kaftancıoğlu ise Yıldırım'ın kendisine yönelik dava açacağını belirterek "Unutmadan konuşmasında söylediği hakkımdaki hayal ürünü iftirasından dolayı dava açacak ve gereğini de yapacağım elbette. Sayesinde ÇYDD öğrencileri burslarına kavuşacaklar yine" dedi.

'BELLİ Kİ SİHA'LAR GÖRÜŞÜNÜZ DEĞİŞTİRMİŞ'

Kaftancıoğlu'na yanıt veren Yıldırım, "Mahkemeye vermenize ve yüce Türk adaletine güvenmenize çok sevindim. Eski dönemde olsaydı haklarınızı ya dağa çıkarak ya da asker ve polisimize taş-kurşun atarak arardınız. Belli ki, SİHA ve İHA’ların yarattığı "Sarı Torba" fobisi sizin de dünya görüşünüzü değiştirmiş!" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim