Hukuk Profesörü Ersan Şen, eğer halk teveccüh gösterirse 13'üncü cumhurbaşkanlığı için aday olurum, dedikten sonra İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den, kendisine ciddi olup olmadığı sorulan bir telefon aldı. Şen, yaşanan gelişmeler hakkında açıklamalarda bulunurken, Akşener'de, Ankara'da bulunan evinde cuma günü Ersan Şen'i konuk edeceğini, birlikte yemek yiyerek bilgi alışverişinde bulunacaklarını paylaştı.

“DAĞILAN MASANIN TOPLANMASINA YARDIMCI OLDUM”

Canlı yayın sırasında Akşener'den aldığı telefon üzerine, heyecanlandığını ve gurur duyduğunu belirten Şen, "Kimse aday olmayacaksa, 6'lı masada bir anlaşma çıkmıyorsa, ben varım dedim. Dağılan bir masanın toplanmasına yardımcı olduk. Ona hizmet ettik" dedi.

ERSAN ŞEN’İN YENİ HAYALİ

Ünlü hukukçu Ersan Şen, "Memleketten, milletten, devletten, seçilenden böyle bir talep gelirse seve seve Adalet Bakanı olarak hizmet etmek isterim. Buna kapıları kimse kapatamaz" ifadelerinde bulundu.

Sosyal medyada bulunan linç kültürünün de gerçekten kötü olduğunu vurgulayan ünlü hukukçu, aile ve çocukların bu durumdan etkilenebileceğini de belirtti.

Editör: TE Bilisim