İstanbul'da yaşayan ve bel fıtığı şikayeti ile Bağcılar'da bulunan özel bir hastaneye giden 32 yaşındaki Ramazan Cirit, doktoru ile yaptığı görüşmeler sonrasında ameliyat olmaya karar verdi. Ameliyatın parasını elden zarf içerisinde ödeyen Ramazan Cirit'in başına ameliyat olduktan sonra gelmeyen kalmadı. Cirit, ameliyatın ardından yürüme kabiliyetini büyük oranda kaybetti.

1 SENE İÇERİSİNDE YÜRÜME KABİLİYETİNİ TAMAMEN KAYBEDECEK

Günden güne yürüme yetisini yitiren Cirit, gitmiş olduğu onlarca hastane ve doktora rağmen, yaklaşık 1 sene içerisinde hiç yürüyemeyeceğini öğrendi. Ramazan Cirit hastane ve doktor hakkında savcılığa giderek suç duyusunda bulundu.

"İKİ AY SONRA TOP OYNAYABİLECEĞİMİ SÖYLEYEREK KANDIRDILAR"

Yaşadıklarını anlatan Ramazan Cirit, "Ameliyat olmadan önce kendi ihtiyaçlarımı karşılayabiliyordum ancak şu anda çoraplarımı bile kendim giyemiyorum. İlk ameliyatımı Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde oldum bir problemim yoktu. İkinci ameliyatım için Bağcılar'da bulunan özel bir hastaneye gittim ve bana iki ay sonra top oynayabileceğimi söyleyerek kandırdılar. Bana kanallarımın tıkalı olduğunu söylediler ve ben ameliyattan hemen sonra hiç yürüyemez hale geldim. Hastaneye tekrar gittiğimde benden daha fazla para talep etti ve bana bir şeyi ispat edemeyeceğimi söyleyerek gönderdi. Ben başka hastanelere gidiyorum yatağa bağlı kalacağımı ve yürüyemeyeceğimi söylediler bana. Benim raporlarımda kendi doktorumun değil başka bir doktorun ismi yazıyor ben dava açtım ve şikayetçi oldum bütün zararlarımın karşılanmasını istiyorum ne olacak bilmiyorum. Hastaneye yürüyerek gittim tekerli sandalye ile geri geldim. Artık yürüyemeyeceğimi söylüyorlar benim psikolojim iyice bozuldu" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim