Ekran Haber’in edindiği bilgiye göre Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda jandarma ekipleri tarafından Kepez ilçesinde uyuşturucu tacirlerine ve kaçakçılara yönelik 3 operasyon düzenlendi.

BİNLERCE UYUŞTURUCU HAP ELE GEÇİRİLDİ

Uyuşturucu madde imal ve ticaretinin engellenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında jandarma ekipleri, A.E. isimli şahsın piyasaya Captagon hapları süreceği bilgisini aldı. Operasyon için harekete geçen ekipler, şüpheli şahsın valizinde yaptığı aramada 4025 adet uyuşturucu Captagon hap ele geçirdi. Şüpheli A.E. ‘uyuşturucu madde imal ve ticareti’ suçundan jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

JANDARMADAN UYUŞTURUCU OPERASYONU

Kepez ilçesinde H.D. ve D.D. isimli şahısların uyuşturucu madde satışı yaptığı yönünde bilgi alınması üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, şüpheli şahısları kullandığı araç ile birlikte tespit ederek durdurdu.

2 UYUŞTURUCU TACİRİ GÖZALTINDA

Şüpheli şahıslar ‘uyuşturucu madde imal ve ticareti’ suçundan gözaltına alınırken ekipler tarafından şüphelilerin kullandığı araç ve üstlerinde yapılan aramalarda; 1600 gram kokain, 3 adet cep telefonu ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 1480 TL para ele geçirildi.

BİNLERCE ŞİŞE KAÇAK İÇİ ELE GEÇİRİLDİ

Öte yandan Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda çalışma yürüten jandarma ekipleri, Kepez’de bulunan K.K'ye ait yediemin deposunda K.K., A.K., V.A. ve M.O.B. isimli şahıslar tarafından piyasaya kaçak içki sürüldüğünü tespit etti. Operasyon için harekete geçen jandarma ekiplerinin depoda yaptığı aramada 3048 adet kaçak votka ele geçirildi. Şüphelilerden gözaltına alınan K.K. isimli şahıs hakkında adli işlem başlatıldığı öğrenildi.

Editör: TE Bilisim