Hakkımızda

Aslında bizi tanıyorsunuz! Uzun yıllar bilinen haber kurumlarının bünyesinde görev yaptık ve insanlık için çalıştık. Bugüne kadar okuduğunuz sayısız habere imza attık. Halk adına habercilik yaptık ve rotamız hep kamu yararı oldu. İnsan hak ve hürriyetlerini her daim ön planda tutup, yurdumuzun her köşesini karış karış gezdik. Yorulduğumuzu hissettiğimiz çoğu zaman, sivil toplum kuruluşları aracılığıyla verilen ödüller bizi tekrar ayağa kaldırdı.

Hayattaki büyük dramlara şahitlik edip, dünya çapındaki meslektaşlarımıza parmak ısırtan başarılara imza attık. Bize inananların güvenini boşa çıkarmamak için enerjimizi son ana kadar kullandık.

Dünya her geçen gün daha hızlı değişmeye başladı. Bazı ülkeler tarihe karıştı, büyük göçler yaşandı. Medeniyetlerin dönüşümü, teknolojinin baş döndüren değişimi, bizim de yenilenmemizi sağladı. Haberi en doğru kaynaklardan almak, hiçbir menfaat gözetmeden kamuoyuna aktarmak için çabaladık. Evrensel değerler ve “tarafsız habercilik” ilkesi her zaman kılavuzumuz oldu.

Bugün de yeni bir başlangıca imza atmak için yola çıktık. 'EKRAN HABER’ size gerçekleri, başka kaynaklardan öğrenemeyeceğiniz bilgileri eksiksiz olarak sunacak. EKRAN HABER, yeni doğmuş olsa da habercilik birikimlerimizle kısa sürede herkesin bildiği bir platforma dönüşecek. Türkiye’nin değişimine imza atacağını düşündüğümüz bu yeni internet gazetesinde aracılar ortadan kalkacak, objektif haber kamuoyuyla doğrudan buluşacak.

Siz de tarafsız, bağımsız ve özgür habere doğrudan ulaşmak istiyorsanız bizi mutlaka takip edin. Haberciliğin yeni standartlarını belirleyecek EKRAN HABER’i birlikte büyütelim.

EKRAN HABER EKİBİ

Vizyonumuz;

Gazetecilik dünyasına, meslek ilkeleri ve etik kurallarına uygun hareket edilerek; kamuoyu yararına yeni bir soluk getirilmesi, halkımızın beklentisidir!

Misyonumuz;

Kendi alanlarında uzmanlaşmış kadromuz, her zaman en doğru haberlerle hayatınızın bir noktasında oldu. Bugünden itibaren de EKRAN HABER markamızla hayatınızda olmaya devam edeceğiz.