Kolombiya'nın Bogota kentinde çekilen bir görüntüde bir halk otobüsünde yaşanan olay sosyal medyada gündem oldu. Otobüste yolculuk yapan bir kadın, bir anda ağda bezlerini çıkartarak bacaklarındaki istenmeyen tüyleri almaya başladı. Diğer yolcuların bazıları durumu şaşkın gözlerle izlerken bazıları ise tepki gösterdi.

agda yapan kadin

KİMSEYİ UMURSAMADI

Otobüsteki bir yolcu tarafından çekilen bu görüntüler sosyal medyadan paylaşıldı, paylaşım kısa sürede 1 milyondan fazla izlenmeye ulaştı. Görüntülerde ismi açıklanmayan kadın bacaklarına ağda bantlarını yapıştırararak telefonla konuşmaya devam etti. Otobüste bulunan diğer yolcular ağda yapan kadına, "Ne kadar iğrenç bir durum" diyerek tepki gösterdi. Ağda yapan kadın ise, "Beğenmiyorsan taksiye bin" dedi. 

Mynet'ten alınan habere göre; bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, "Tüyleri almak için ağda şeritleri kullanmak iğrenç değil ve kimseyi rahatsız etmiyor ya da kişisel alanlarını işgal etmiyor. 'Normal' insanların çoğunun ter kokusu ve vücut kokusu daha rahatsız edici." yorumunu ekledi. Bir başka kullanıcı ise, "Hayat, birinin bacağına ağda yapıp yapmadığını dert etmek için çok kısa." yorumunu yaptı.

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu