Güzel oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde ara verdiği okuluna geri döndüğünü duyurmuştu. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde eğitimine devam eden Erçel'in rektör Prof. Dr. Handan İnci ile fotoğrafları ortalığı karıştırdı. Üniversitede bulunan diğer öğrenciler, rektörün paylaşımlarına tepki gösterdi. Tepkilerin ardından, Prof. Dr. İnci paylaşımını yorumlara kapadı.

REKTÖR, HANDE ERÇEL'DEN ÖVGÜ İLE BAHSETTİ

Bir yıldan uzun süredir iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan ve tüm senesini sevgilisi ile yurt dışında tatil yaparak geçiren oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz aylarda üniversiteye geri dönme kararı almıştı. Son olarak Erçel, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Rektörü Prof. Dr. Handan İnci ile bir araya geldi. İnci'nin Erçel'den övgüyle söz ederek yayınladığı kareler, diğer öğrencilerden tepki çekti.

Hande Ercelin Fotografi Universiteyi Karistirdi Ogrencilerden Tepkiler Cig Gibi 23 S U B A T 2"İNŞALLAH BU DEFA OKULUNU ARA VERMEDEN BİTİRECEK"

İnci, Hande Erçel ile çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşarak şu ifadeleri kullandı:
Sevgili Hande Erçel, Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencimiz, çok sempatik, çok sıcak kanlı, çalışkan ve yetenekli. En önemlisi de Akademili olmak nedir, gayet iyi farkında, inşallah bu defa okulunu ara vermeden bitirecek.

Hande Ercelin Fotografi Universiteyi Karistirdi Ogrencilerden Tepkiler Cig Gibi 23 S U B A T 1ÖĞRENCİLERDEN REKTÖRE TEPKİ 

Rektörün bu paylaşımı, diğer öğrencilerden tepki çekti. Öğrenciler, İnci’nin reklam yaptığını iddia etti. Handan İnci, gelen tepkilerin ardından Erçel ile fotoğrafını yorumlara kapattı.

Editör: Meltem Kaya Sapmaz