Hasan Can Kaya'ya ne oldu? merak ediliyor. Sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına giren Hasan Can Kaya, ne ameliyatı oldu? Hasan Can Kaya, geçirdiği bir kaza sonucu ameliyata alındı! Ünlü komedyen, evinin bahçesinde futbol oynarken omzunun üzerine düştü. Kaza sonrası hastaneye kaldırılan Hasan Can Kaya, acil ameliyata alındı.

Hasan Can Kaya 2

HASAN CAN KAYA NE AMELİYATI OLDU?

Hasan Can Kaya, omuzunda kırıklar tespit edilerek acil ameliyata alındı. Sevenlerini derinden üzen bu haber sonrasında, Hasan Can Kaya ne ameliyatı oldu? Sağlık durumu nasıl merak ediliyor. Sağlık durumunun genel olarak iyi olduğu öğrenilen Hasan Can Kaya'nın tedavi kapsamında birkaç gün hastanede kalacağı biliniyor.

Hasan Can Kaya 3

Hasan Can Kaya Kimdir?

Hasan Can Kaya, 16 Aralık 1989'da İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Aslen Malatyalı olan Kaya, Komedyen ve stand-up komedyenidir. 1 Erkek 1 Kadın dizisinde senaristlik yaparken, senarist grubundaki arkadaşlarının desteği ile stand-up yapmaya karar vermiştir. Leman Kültür Beşiktaş’ta düzenli olarak stand-up komedi yapmaya başlamıştır. Hasan Can Kaya, çeşitli komedi programlarında oyunculuk ve yönetmenlik de yapmıştır. 2020 yılında ilk kişisel projesi olan Konuşanlar Talk Show'un çekimlerine başlamıştır. Çeşitli filmlerde de yer alan Hasan Can Kaya, Konuşanlar programı ile birçok ödüle layık görülmüştür. 

Editör: Nurseli Fırat