Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde skandal bir olay yaşandı. Bir hemşirenin tuvalette unutulmuş bir çanta fark etmesi üzerine başlayan inceleme, çantanın içinde gizli bir kamera düzeneği olduğunu ortaya çıkardı.

Bandirma Hastane Tuvalet Gizli Kamera 21042024 Iha 1

ENGELLİ BİR ŞAHIS TARAFINDAN KURULMUŞ KAMERA

Polis ekipleri, yapılan çalışmalar sonucunda, gizli kamerayı tuvalete yerleştiren kişinin bedensel engelli T.Ö. (52) olduğunu tespit etti. Gözaltına alınan şahıs, sorgusunda hastaneye sağlık sorunları nedeniyle sık sık geldiğini, telefon kamerasını kullanarak hazırladığı düzeneği tuvalete yerleştirdiğini ve yaklaşık 3-4 yıl boyunca aralıklarla bu yöntemle gizli çekim yaptığını itiraf etti.

Bandirma Hastane Tuvalet Gizli Kamera 21042024 Iha 3

T.Ö.'NÜN İTİRAFLARI VE TUTUKLULUĞU

T.Ö. sorgulamasında, bu eylemleri yapmasının altında yatan nedenin kendisinde bir rahatsızlık hali olduğunu belirtti. Ayrıca, çektiği görüntüleri sonradan imha ettiğini savundu. Yapılan sorgulamanın ardından adliyeye sevk edilen T.Ö., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu olay, hastane güvenliği ve kişisel mahremiyet ihlalleri konusunda ciddi endişeleri gündeme getirdi.

Editör: Mevlüt Peker