Bir zincir markette moto kurye olarak çalışan ve aynı zamanda üniversite eğitimine devam eden Ata Emre Akman'ın, 11 Mayıs'ta Balıkesir'in Karesi ilçesinde motosikletle sipariş bıraktığı adresten dönerken Karaoğlan Mahallesi Emir Sokak'ta önü kesilmiş ve defalarca bıçaklanacak öldürülmüştü.

Ata Emre Akman15

OLAY YERİNDEN KAÇAN ZANLI TUTUKLANDI

Nedeni bilinmeyen cinayeti işleyen E.Ö. olay yerinden kaçarken kanlar içinde kalan Akman olay yerinde hayatını kaybetmişti. 

Olayla ilgili çalışma başlatan polis, çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Görüntülerden kimliği tespit edilen E.Ö., ailesiyle yaşadığı eve düzenlenen operasyonla yakalandı. E.Ö. ve saklanmasına yardımcı olduğu ileri sürülen babası O.Ö., gözaltına alındı. Kasten yaralama ve tehditten 6 ayrı suç kaydı bulunan E.Ö. ve babası, polisteki işlemlerinin ardından aynı gün adliyeye sevk edildi. E.Ö., çıkarıldığı mahkemede tutuklanırken, babası serbest bırakıldı.

Ata Emre Akman20

YÜREK BURKAN GÖRÜNTÜLER

Hayatını kaybeden Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü öğrencisi Akman'ın olaydan bir hafta önce ailesiyle gittiği tatilde ve kız arkadaşıyla olan görüntüleri ortaya çıktı. Tatildeki görüntülerde Akman'ın kameraya el sallaması, kız arkadaşıyla birlikte gitar çalıp, şarkı söylemesi yer alıyor.