Arnavutköy’de işyerlerine dadanan hırsızlar esnafın kabusu oldu. Sadece 20 günde onlarca iş yerini soyan iki hırsız her seferinde polisten kaçmayı başardı.

Ekran Haber'in özel haberine göre, ancak güvenlik kameralarına yakalanan hırsızlar konuyu gündeme taşıyan bir gazeteci sayesinde yeniden yakın markaja alındı.

ÇALINTI LAPTOPLA RÜŞVET TEKLİFİ

Gazeteci Batuhan Toprak’a ulaşarak haberin kaldırılmasını isteyen iki hırsız, haber kaldırılmazsa soygunlara devam edecekleri tehdidinde bulundu. Üstüne bir de görüntülerin silinmesi için gazeteciye çalıntı laptopla rüşvet teklif ettiler.

showozel-hirsiz

KASİYERİN TELEFONUNU ÇALDILAR

Toprak, geri adım atmayınca hırsızlar dediklerini yaparak bir dükkana daha girdi. Ancak dersini alan esnaf kasalarda para bırakmamıştı. Girdikleri dükkandan elleri boş çıkan hırsızlar bu defa bir markette kasiyerin telefonunu çaldı.

PİŞKİNLİKTE SINIR TANIMADILAR

Kasiyer gazeteciye ulaşarak, telefonu çok zor şartlar altında aldığını, hırsızların geri getirmelerini istediğini söyledi. Durumu hırsızlara ileten gazeteci ise ‘pes’ dedirten bir cevap aldı.

showozel-hirsiz2

Pişkinlikte sınır tanımayan hırsızlar, ’Bizde çok zor şartlar altında çaldık’ diyerek telefonu getirmedi. 

POLİSE GÖNDERDİKLERİ MESAJ SON OLDU

Gazeteciye attıkları mesajların devamında ‘Arnavutköy'de zengin bırakmayacağız’ diyen iki hırsız, polislere de ‘Yakalayabilirlerse, yakalasınlar’ mesajını gönderdi.

O mesaj aynı gün yerine ulaştı. İki pişkin hırsızlae polis ekiplerince kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. 


 

Editör: Şeyda Karaca