Hollywood ekranlarının aranan yüzü, sayısız yapımların başrol oyuncusu Will Smith, son olarak Chris Rock’a attığı tokatla hafızalarda yer etti. Haftalarca konuşulan olayın ardından ünlü aktör ceza üstüne ceza aldı. Sinema Akademisi tarafından 10 yıl boyunca Oscar veya herhangi bir ödül törenlerinden men edildi.

65Fa85060F61A69C22Aa666C

YAŞANANLARDAN DOLAYI ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Tüm dünyanın gözü önünde arkadaşına attığı tokadın pişmanlığını yaşayan Smith, ödülünü aldıktan sonra gözyaşlarını tutamamış ve özür dilemişti.

65Fa85Fd0F61A69C22Aa666F

WILL SMITH MANEVİYATA MI YÖNELDİ?

Magazin gündemini meşgul eden tokat olayı televizyon dünyasının bir anısı olarak kaldı. Smith’in, psikolojik olarak yıprandığı bu durumun ardından maneviyata çekildiği iddia edildi. Bir TV programına konuk olan aktörün İslamiyet hakkında söylediği övgü dolu sözleri ise akıllara geleni tasdikler nitelikte oldu.

Will

“KUR’AN-I BAŞTAN SONA KADAR OKUDUM”

Will Smith, Kur’an-ı Kerim’i baştan sona kadar okuduğunu belirterek şunları kaydetti:

“Sadeliğine bayıldım; Kur'an çok net; kristal berraklığında. Yanlış anlamalarla uzaklaşmak çok zor.”

Willekrann

“HİKAYENİN ARASINDAKİ BENZERLİĞE ŞAŞIRDIM”

Ünlü aktör, Tevrat, İncil ve Kur’an-ı Kerim arasındaki benzerliğe de değinerek şaşkınlığını dile getirdi. Smith, “Tevrat'tan İncil'e oradan da Kur'an'a kadar uzanan tek bir hikayenin arasındaki benzerliğe şaşırdım. Baba olarak İbrahim'i ve ardından İshak ve İsmail'le olan ayrılığı hiçbir zaman tam olarak anlayamamıştım ve bu kavrayışı tamamlamak çok güzeldi.” ifadelerini kullandı.
 

Editör: Kübra Şenal