Oyuncu ve sunucu Eser Yenenler ile Miss Turkey 2015 dördüncü güzeli Berfu Yenenler,  2019 yılında nikâh masasına oturmuş, aynı yıl "Kuzey" adlı ilk çocukları olmuştu. 

Çiftin 2021'de ise ikinci oğulları Mete dünyaya gelmişti.

Hulya Avsar 6624-1

AVŞAR'IN YOUTUBE PROGRAMINA KONUK OLDU

Berfu Yenenler, geçen gün nüktedanlığıyla bilinen ve eski televizyon programlarında konuklarına sorduğu cesur sorularla gündeme gelen sanatçı Hülya Avşar'ın Youtube programına konuk oldu.

Berfu Yenenler 6624

SAHNE PERFORMANSI SORUSU

Eşi ile "Çift Terapisi" adlı gösteride rol alan Yenenler, "Evli olmanız, sahne performansınızı etkiliyor mu?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Sahneye çoğu kez küs çıktık. Kıbrıs ve Göztepe'de sahneye çıkmamıza beş dakika kala kuliste kavga ettik. Ben bağrış çağrış ağlıyorum, sahneye çıkmayacağız sandılar ama en iyi sergilediğimiz performans da o ikisiydi. O alevli kavgalarımız performansımıza iyi yansıyor demek ki."

Eser Berfu Yen2

"MAŞALLAH HİÇ AKLINDA YOKMUŞ"

Hülya Avşar programın ilerleyen dakikalarında ise "Ünlü olmak hiç aklımda yoktu" diyen Berfu Yenenler'e "Güzellik yarışmasına katılmışsın. Eser gibi bir çocuğa sen yürümüşsün. Maşallah hiç aklında yokmuş" yanıtıyla sosyal medyada gündem oldu.

Eser Berfu Yen

İŞTE O DİYALOG:

Hülya Avşar: Peki sen böyle bir evliliği düşünmüyordun tabii, yani ünlü olacağım evliliği düşünmüyordun değil mi?

Berfu Yenenler: Ünlü olacağım evliliği hiç düşünmüyordum. Ben Eser’le birlikte olduktan sonra bile ünlü olurum gibi bir düşüncem yoktu. Yani daha doğrusu ünlü olma beklentim de yoktu. Ünlü eder bu olaylar beni gibi bir beklentim de yoktu. Aslında orası biraz spontane gelişen bir şey oldu. 

Hülya Avşar: Bir dakika. Bunları söylerken bir taraftan da şunu düşünüyorum; bu kızcağınızın hiç aklına gelmemiş, hiç düşünmemiş ama güzellik yarışmasına katılmışsın.

"ESER GİBİ BİR ÇOCUĞA SEN YÜRÜMÜŞSÜN"

Berfu Yenenler: Var, o var...

Hülya Avşar: Ne var? Eser gibi bir çocuğa sen yürümüşsün. 

Berfu Yenenler: Ben yürüdüm tabii. 

Hülya Avşar: E hiç aklında yokmuş maaşallah. 

Berfu Yenenler: Ünlü olmak, yani ünlülük kovalamak gibi bir derdim yok. 

Hülya Avşar: Biraz da Eser'le beraber olunca ünlü oluyorsun ya...Güzellik yarışmasına katılınca ünlü oluyorsun ya...