Samsun'un İlkadım ilçesi, Bahçelievler Mahallesi'nde gerçekleşen silahlı saldırı, güvenlik kameralarına yansıdı. Olay, 27 yaşındaki H.D.'nin, alacak verecek meselesi yüzünden husumetli olduğu 42 yaşındaki Kemal F.'yi dondurmacı dükkanı önünde pusuya düşürüp bacaklarından vurmasıyla başladı. O esnada, yoldan geçmekte olan 52 yaşındaki Mustafa Ş. ise seken bir mermiyle yaralandı.

Samsun Husumetlisine Pusu Kurdu 12032024 Dha2

MASUM VATANDAŞ GEÇERKEN YARALANDI

Vurulma anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. H.D.'nin, Kemal F.'yi beklediği ve ardından ateş açtığı görülürken, bir mermi de tesadüfen oradan geçen Mustafa Ş.'nin ayağına isabet etti. Olayın ardından her iki yaralı da hızla hastaneye kaldırıldı.

Samsun Husumetlisine Pusu Kurdu 12032024 Dha3

Samsun Husumetlisine Pusu Kurdu 12032024 Dha4

ŞÜPHELİ TESLİM OLDU

Yaralılardan biri Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine, diğeri ise Gazi Devlet Hastanesine taşındı. Polis ekipleri, şüpheli H.D.'nin peşine düşerek, yakınları aracılığıyla teslim olmasını sağladı. Gözaltına alınan H.D., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hem H.D. hem de Kemal F.'nin sabıka kayıtlarında çok sayıda suçun yer aldığı tespit edildi.

Samsun Husumetlisine Pusu Kurdu 12032024 Dha5

Samsun Husumetlisine Pusu Kurdu 12032024 Dha6

OLAY ANI KAMERADA

Güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilen çatışma anı, H.D.'nin Kemal F.'ye saldırısıyla başlıyor. Görüntülerde olayla hiç ilgisi bulunmayan 52 yaşındaki vatandaşın, silahlı saldırı sırasında bölgeden geçtiği görülüyor.

Samsun Husumetlisine Pusu Kurdu 12032024 Dha7