İstanbul Küçükçekmece'deki bir sitenin asansöründe 6 dakika. boyunca kediyi döverek öldüren İbrahim Keloğlan kimdir? İbrahim Keloğlan tutuklandı mı? İbrahim Keloğlan neden TT oldu?

Ibrahım Keloglan Kimdir? 13Subat 1

Kediyi 6 dakika boyunca dövüp ölümüne sebep olan cani İbrahim Keloğlan gündemi meşgul etmeye başladı. Sosyal medyada kim olduğu merak edilen Keloğlan hakkında tutuklandı mı? İbrahim Keloğlan ifadesi var mı? İşte yanıtı...

Ibrahım Keloglan Kimdir? 13Subat 2

İBRAHİM KELOĞLAN TUTUKLANDI MI?
İbrahim Keloğlan son durumu ne, tutuklandı mı, soruları Google arama motorlarında hız kazandı. Tam bir ay önce yaşanan olayda yeni ortaya çıkan görüntüler tüm Türkiye'nin gündemine bomba gibi düştü. İbrahim Keloğlan adlı cani şahıs bina içerisinde bir kediye 6 dakika boyuna işkence ederek öldürdü. Ardından serbest bırakılması ise sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Görüntüler hızla yayıldı, Keloğlan'ın kedinin üzerine tekme ve şiddet içeren saldırısı, büyük bir tepki oluşturdu.  İstanbul, Küçükçekmece'deki bir sitede yaşanan olayın sorumlusu İbrahim Keloğlan, olayın ardından adli kontrolle serbest bırakılınca yeniden Keloğlan hakkında dava açıldı. Küçükçekmece 16. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, İbrahim Keloğlan savunma verdi.

Ibrahım Keloglan Kimdir? 13Subat 3

İBRAHİM KELOĞLAN KİMDİR? 

Küçükçekmece 16. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada İbrahim Keloğlan suçlu bulundu ve 1 yıl 6 ay ceza aldı. Mahkeme iyi hal indirimi uyguladı. İbrahim Keloğlan cezası 3 ay daha indirildi. Hükmün açıklaması geri bırakıldı. Karar 5 yıl içinde suç işlemez ise İbrahim Keloğlan’ın cezasının düşeceği anlamına geldi. Fakat suçu işleyen cani Keloğlan hakkında kişisel bilgilere henüz ulaşılamadı. 

Editör: Yağmur Güzel