31 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimler için hazırlıklar son sürat devam ediyor. Belediye başkanlığı için adaylar ise bir bir açıklanıyor. Belediye başkanlığına adaylığını koyan her isim yerel seçimler için gece gündüz demeden çalışmalara devam ederken her parti, belediye başkanlığı seçimi için kendi adaylarını açıklıyor.

İdris Nebi Hatipoğlu Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı A K P 6

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ADAYLARI AÇIKLADI

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçimi için partisinin 10 büyükşehir belediye başkan adayını açıkladı.

İdris Nebi Hatipoğlu Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı A K P 3

Eskişehir milletvekili İdris Nebi Hatipoğlu, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. İdris Nebi Hatipoğlu, geçtiğimiz günlerde İYİ partiden istifa etmiş ve AK Parti'ye katılmıştı. Peki, İdris Nebi Hatipoğlu kimdir?

İDRİS NEBİ HATİPOĞLU Kimdir?

İdris Nebi Hatipoğlu Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı A K P 5

1975 yılında Eskişehir'de dünyaya gelen İdris Nebi Hatipoğlu, Bilkent Üniversitesinde muhasebe ön lisans eğitimini tamamlamıştır. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitiren Hatipoğlu, çok iyi düzeyde İngilizce bilmektedir. İdris Nebi Hatipoğlu, evli ve 3 çocuk babasıdır.

İdris Nebi Hatipoğlu Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı A K P 4

2006-2007 sezonunda Eskişehirspor Kulübü'nün başkanlığını üstlenmiş ve başkanlık yaptığı dönemde Eskişehir milletvekili Kemal Unakıtan aracılığıyla Eskişehirspor’a kaynak yaratılmıştır. Böylece takım Süper Lig’e yükselmiştir.

İdris Nebi Hatipoğlu Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı A K P 2

TBMM'ye 28. dönem milletvekili olarak katılmıştır. Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu'nda görev almıştır. 

Editör: Nurseli Fırat