İstanbul Kadıköy'de ilginç bir trafik kazası yaşandı. D-100 Karayolu Göztepe mevkisinde, Maltepe istikametine seyir halinde olan ve içerisinde yolcuların bulunduğu İETT otobüsü, aynı yolda ilerlemekte olan yabancı plakalı bir cipe çarptı. Ancak İETT otobüsü kazayı umursamadan olay yerinden kaçmak istedi. Kaza sonrası cip sürücüsü, İETT otobüsünü durdurarak şoförle iletişim kurmak istedi.

Iett Soforu Cipe Carpti Surucuyu Ezmeye Calisti 07032024 Dha Gorsel1

CİP SÜRÜCÜSÜYLE İETT ŞOFÖRÜ ARASINDA GERGİN ANLAR

Cip sürücüsü, kazanın ardından otobüsün önünü keserek, İETT şoföründen araç bilgilerini talep etti ve olay yerinden ayrılmasına izin vermedi. Ancak İETT şoförü, sürücünün taleplerine yanıt vermek yerine otobüsü cip sürücüsünün üzerine sürerek olay yerinden uzaklaşmaya çalıştı. Bu tehlikeli ve dikkatsiz hareket, cip sürücüsü tarafından cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alındı.

Iett Soforu Cipe Carpti Surucuyu Ezmeye Calisti 07032024 Dha Gorsel2

CİP SÜRÜCÜSÜ İSYAN ETTİ

Görüntülerde, cip sürücüsünün İETT otobüsünü durdurmaya çalışırken, "Bilgilerini ver. Kaza yaptın, bir yere gidemezsin" şeklindeki ısrarlı ifadeleri dikkat çekiyor. Sürücünün, otobüsün kendisine doğru gelmesiyle yaşadığı şaşkınlık ve isyan kameralara yansıdı.

Editör: Mevlüt Peker