İstanbul Başakşehir'de dün akşam saatlerinde trafikte yaşanan bir anlaşmazlık, şiddet olayına dönüştü. İETT otobüs şoförü Mahmut Murat Kınık, tartıştığı bir araç sürücüsü ve onun oğlu tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Olay, otobüsün güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Basaksehir Iett Sofor Bicaklama 14032024 Dha4

TRAFİKTE BAŞLAYAN TARTIŞMA ŞİDDETE DÖNÜŞTÜ

Olay, Kayaşehir - Yenibosna hattında sefer yapan bir İETT otobüsünde meydana geldi. Otobüs şoförü Kınık ile bir araç sürücüsü arasında yol verme meselesi yüzünden çıkan tartışma, büyüyerek kavgaya dönüştü. Sürücü ve oğlu, tartışmanın şiddetlenmesi üzerine otobüse girerek şoför Kınık'a saldırdı.

Basaksehir Iett Sofor Bicaklama 14032024 Dha3

ŞOFÖRE BIÇAKLI SALDIRI

Otobüste bulunan yolcuların da tanık olduğu olayda, saldırganlardan biri, İETT şoförü Kınık'ı kalp hizasından bıçakladı. Yaralanan şoför, ihbar üzerine hızla olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi. Polis, olaya karışan baba ve oğlu kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

Basaksehir Iett Sofor Bicaklama 14032024 Dha2

GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIYAN GERİLİM

Otobüsün güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, taraflar arasındaki arbede ve yolcuların müdahalesi net bir şekilde görüldü. Kameralar, saldırganın otobüs şoförüne yönelik bıçaklı saldırı anını ve yolcuların olaya müdahalesini detaylı bir şekilde kaydetti.

Basaksehir Iett Sofor Bicaklama 14032024 Dha1

Editör: Mevlüt Peker