2023 yılının neredeyse bitirdiğimiz bu günlerde takvime şöyle bir göz attık ve magazin dünyasında neler olduğunu araştırdık. Neler görmüş bu gözler dediğimiz skandalları tekrardan hatırlattık. 2024'e girmek için gün saydığımız şu günlerde, magazin gündemini en çok meşgul eden olayları sizler için derledik!

Dilan-Polat-5

FENOMENLER TUTUKLANDI

Dilan Polat ve Engin Polat çifti, vergi kaçakçılığı ve kara para aklama iddiaları ile önce gözaltına alınmış daha sonra ise tutuklanmıştı. Polat ailesinin hemen ardından da Nihal Candan ve Bahar Candan kardeşler, gözaltına alınarak tutuklanmış ve Nihal Candan'ın gizlice evlendiği ortaya çıkmıştı. 

mert-ve-afra

AFRA SARAÇOĞLU- MERT RAMAZAN DEMİR- MERT YAZICIOĞLU AŞKI

Uzun süredir sevgili olan Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu, iddialara göre Afra'nın rol arkadaşı Mert Ramazan Demir'le olan samimiyetleri neden ayrılmıştı. Kubilay Aka'nın bu ihaneti fark etmesi üzerine Demir'i dövdüğü iddia edilmişti. Afra ve Mert Ramazan Demir her seferinde aşk iddialarını yalanlamış fakat ikilinin aşkı denizde öpüştükleri fotoğraflarla ifşa olmuştu. Bu üçlünün bir zamanlar yakın arkadaş olduğunu da hatırlatalım! 

umran-seyhan

ÜMRAN SEYHAN VE KENAN TOSUN AŞKI

Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ve Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun'un sevgili olduğu ortaya çıkmıştı. Asıl bomba haber ise; Kenan Tosun'un Serpi Tosun ile evli olmasıydi! Ayrıca Ümran Seyran ve Serpil Tosun'nun da yakın arkadaş oldukları biliniyordu... Kenan Tosun, skandal sonrası eşiyle boşandı ve Seyhan'la olan ilişkisinin güzel gittiğini duyurdu. 

metin-akpinar

NERDEN ÇIKTI BU VELET? METİN AKPINAR'IN EVLİLİK DIŞI ÇOCUKLARI

Metin Akpınar'ın 1988 yılında yaşadığı ilişkiden evlilik dışı ikiz kızları olduğu mahkeme kararıyla kanıtlandı. Magazin gündemini sallayan bu olayda tek yumurta ikizlerinin Antalya’daki bir köyde bakıcı kadına bırakıldığı ve akabinde de Çocuk Esirgeme Kurumu'nda devlet korumasına alındığı ortaya çıktı.

mehmet-aslantug-arzum-onan-1

HEPİMİZİN AŞKA OLAN İNANCI BİTTİ! ARZUM ONAN VE MEHMET ASLANTUĞ BOŞANDI

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan, 27 yıllık evliliklerini geçtiğimiz aylarda tek celsede bitirdi. Ayrılık sonrası haklarında birçok iddia çıkan çiftten Aslantuğ boşanmayı Onan'ın istediğini söyledi.

kadir-dogulu-neslihan-atagul

KADİR DOĞULU NESLİHAN ATAGÜL'Ü ALDATTI (MI?)

Neslihan Atagül ile evli olan Kadir Doğulu, Çeşme'de bir kadınla sarmaş dolaş görüntülenmişti. 'İhanet' ve 'imam nikâhı' iddiaları ortaya atılırken, ünlü oyuncudan "O gün o kadıncağız dışında 80 kişiyle konuştum" açıklaması gelmişti. Ayrıca Doğulu, kadının müşkülü olduğunu söylemişti. Biz, çift boşanır sanırken ikili bu olay hiç yaşanmamış gibi tatile çıkmıştı.

damla_ersubasi_video

DAMLA ERSUBAŞI UYUŞTURUCU KULLANDIĞI İTİRAF ETTİ

Sihirli Annem dizisinin Tuğçe'si Damla Ersubaşı, uyuşturucu kullandığını itiraf ettiği bir video ile gündeme bomba gibi düşmüştü. Ünlü isim daha sonrasında videoyu tehdit altında çektiğini söyledi. 

ibrahim-tatlisert

İBRAHİM TATLISES EVLATLARINI SİLDİ

İbrahim Tatlıses, eski eşi Adalet Sara'dan olan oğlu Ahmet Tatlıses'i sildiğini ve mirasından men ettiğini söyledi. Ahmet Tatlı ise; 2022 yılında İbrahim Tatlıses'in kaza yaptığı dönem yardıma koşan oğlu...

bilal-hancii

BİLAL HANCI ESİN ÇEPNİ'Yİ ALDATTI

Fenomen Esin Çepni, YouTuber eşi Bilal Hancı'nın kendisini aldattığı görüntüleri sosyal medya hesabından ifşa ederek gündem damga vurmuştu! Eşinin ihanetiyle yıkılan Esin Çepni, "Bu gece kafamdan kaynar sular döküldü. Sebebini gözlerimle gördüm. Siz de görün istiyorum" demişti.

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu