Yargı dizisinin 'Ilgaz Savcı'sı, sevilen oyuncu Kaan Urgancıoğlu baba oldu! Geçen yaz Burcu Denizer ile sürpriz bir şekilde evlenen başarılı oyuncunun mutlu gününe ilişkin tüm detaylar..

kaan-urgancioglu-baba-oldu-

KAAN URGANCIOĞLU BABA OLDU

Ekranların sevilen dizisi Yargı'da başarılı bir savcıyı canlandıran Kaan Urgancıoğlu, 'Ilgaz Savcı' rolü ile sevenlerini bir kez daha kendine hayran bıraktı. Ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu ve işletmeci Burcu Denizer, 19 Haziran'da sürpriz bir şekilde kaan-ılgaz-savcı-yargıAtina’da sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu.

Kısa bir süre sonra Burcu Denizer'in karnı burnunda fotoğraf paylaşması ile bebek beklediklerini duyurmuşlardı. Hamilelik sürecinde çok fazla fotoğraf paylaşmayan Burcu Denizer, 9 Aralık Cumartesi günü Maslak’ta özel bir hastanede doğum yaptı.

kaan-urgancıoğlu-burcu-denizer

Bebeğin İsmi Belli Oldu

'Ilgaz Savcı' rolü ile hafızalara kazınan Kaan Urgancıoğlu'nun 9 Aralık Cumartesi günü bir oğlu oldu. Çiftten konuyla ilgili bir açıklama gelmedi. Ancak güzel haber çok hızlı bir şekilde yayıldı.

yargı-ılgaz

3 kilo 100 gram ağırlığında doğan bebeğe, Burcu Denizer ve Kaan Urgancıoğlu ARDIÇ ismini verdi.

ardıç-isim

Ardıç İsminin Anlamı Nedir?

Ardıç ismi; güzel kokulu yapraklarını kışın da dökmeyen, yuvarlak kara yemişleri ilaç olarak kullanılan bir ağaççık anlamına gelmektedir.

Editör: Nurseli Fırat