İnci Taneleri dizisi, ekranlarda yerini aldı. İzleyiciler tarafından heyecanla takip edilen dizide oyuncular da oldukça dikkat çekti. Zerre karakteri de bunlardan biri.

Orkuncan İzan İnci Taneleri Zerre 1

İnci Taneleri dizisinde Zerre karakterine hayat veren Orkuncan İzan'ın hayatı merak ediliyor. Dizinin dikkat çeken isimlerinden Orkuncan İzan kimdir? Orkuncan İzan kaç yaşında, nereli? 

Orkuncan İzan İnci Taneleri Zerre 2

işte İnci Taneleri Zerre karakterini canlandıran Orkuncan İzan'ın biyografisi...

Orkuncan İzan Kimdir?

Orkuncan İzan 1992 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Tiyatro ve dizi film oyuncusu Orkuncan İzan, Bilkent Üniversitesi MSSF Tiyatro Bölümünü bitirdikten sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk dersleri almıştır.

Orkuncan İzan İnci Taneleri Zerre 4

Orkuncan İzan, RS İletişim Menajerlik şirketine bağlı olarak çalışan Orkuncan İzan, 2010 yılında Fehim Paşa Kolay isimli tiyatro oyunuyla sahneye adım atmış, sonra birçok tiyatro oyununda oynamıştır.

Orkuncan İzan İnci Taneleri Zerre 3

Orkuncan İzan, Kadıköy Boa Sahnede devam eden tiyatro çalışmaları yanı sıra 2020 yılından itibaren Hekimoğlu, Yargı, Güzel Günler gibi çeşitli dizilerde rol almıştır. İnci Taneleri gibi yeni projelerde de yer almayı sürdürmektedir.

Editör: Nurseli Fırat