İnternetten bir arkadaşının önerisi ile protez diş siparişi veren adam, gelen kargoyu açınca adeta şoku yaşadı.  İddialara göre yaşlı adama bir arkadaşı diş protezini internet üzerinden almayı önermiş, arkadaşının tavsiyesine uyan adam da internetten sipariş vermişti. 

KARGODAN ÇIKANI GÖRÜNCE ŞOKE OLDU

Ekran Haber'in özel haberine göre, kargo gelince diş hekimine gitmeden internetten sipariş veren adamın başından aşağı kaynar sular döküldü. Yaşlı adam uygun fiyata diş protezi aldığını düşünürken kargodan oyuncak diş çıktı. Üstelik yaşlı adam 50 liraya satılan oyuncak diş için tam 8 bin lira ödemişti. Dolandırıcılar ise siparişten sonra sırra kadem bastı.

sahte-dis-show

DOLANDIRICILAR PARAYI ALDI, İZLERİNİ KAYBETTİRDİ

“Diş protezine ihtiyacımız vardı, internet üzerinden sipariş verdik. Sipariş geldikten sonra karşı taraftan kimseye ulaşamadık. Dolandırıldık” diyen yaşlı adamın kızı, aynı tuzağa düşmemeleri konusunda vatandaşları uyardı. 

icfwefwe

UZMANLAR FİYAT VERİP UYARDI! 

Öte yandan uzmanlar da diş protezlerinin damak- diş ölçüsü alındıktan sonra bilgisayara aktarılarak kişiye özel tasarımla yapıldığını belirtti. Dolandırıcıların diş protezi oyununa karşı uyaran uzmanlar diş protezlerinin ortama fiyatlarının 30 bin ile 40 arasında değiştiğini belirterek, “8 bin liraya, 10 bin liraya protez varsa bir değil 12 kere düşünsünler?” dedi. 

icfweew

Editör: Şeyda Karaca