Samsun'un İlkadım ilçesi 19 Mayıs Mahallesi'nde gece vakti yaşanan olayda, boşanma aşamasında olan bir çiftin tartışması trajediyle sonuçlandı. Edinilen bilgilere göre, Belediyeevleri Ortaokulu'nda İngilizce öğretmeni olarak görev yapan 43 yaşındaki Saadet Çay ile büfeci eşi 48 yaşındaki Adem Çay, bir süredir ayrı yaşamaktaydı. Adem Çay, gece saatlerinde eşine 'intihar edeceğini' bildiren bir mesaj gönderdi. Bu mesaj üzerine, Saadet Çay yardım amacıyla yanında bir erkek arkadaşını da alarak eşinin depo olarak kullandığı eve gitti.

Saadet Cay 06052024 Iha

YAZLIK EV VE ÇIKAN ANLAŞMAZLIK

Görüşme sırasında, Atakum ilçesindeki yazlık evin boşanma durumunda kime kalacağı meselesi gündeme geldi ve çift arasında bu konuda şiddetli bir tartışma yaşandı. Saadet Çay'ın yanında bulunan erkek arkadaşı, yan odadan silah sesleri geldiğini duyunca hemen dışarı çıkarak çevredeki bekçilere haber verdi.

Adem Cay 06052024 Iha

ACI SON VE POLİS MÜDAHALESİ

Olay yerine gelen polis ve bekçiler, kapıyı kırarak eve girdiklerinde korkunç bir manzarayla karşılaştı: İngilizce öğretmeni Saadet Çay, silahla vurularak öldürülmüş halde bulundu. Evin içinde bulunan Adem Çay ise Samsun Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Editör: Mevlüt Peker