2023 genel seçimlerinde İzmir'den milletvekili adayı olmasına rağmen seçilemeyen İrfan Değirmenci, son dönemde aldığı flaş kararla dikkatleri üzerine çekti. Halk TV'deki işinden ayrılan İrfan Değirmenci'nin, siyasi arenaya dönüş yapacağına dair iddialar gündemi meşgul ediyor.

“HER TÜRLÜ POZİSYONA ADAYIM”

Türkiye İşçi Partisi'nin (TİP), CHP’nin kaleleri olan İzmir veya Ankara'nın Çankaya ilçesinden aday gösterilebileceği konuşulan İrfan Değirmenci, geleceğe dair planlarını gercekizmir.com ile paylaştı. İrfan Değirmenci, İzmir'de adaylık konusunun gündemde olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Her yerde bana uygun görülecek her türlü pozisyona adayım" şeklinde konuştu.

KONU PARTİ İÇİNDE KONUŞULACAK

İrfan Değirmenci, süreçle ilgili olarak, "Parti Meclisimiz var, her partide olduğu gibi. Tartışacağız, konuşacağız" ifadelerini kullanarak, adaylık sürecinin nasıl işleyeceğine dair bilgi verdi. Ayrıca, 20 Şubat'a kadar Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) listelerin teslim edilmiş olacağını belirtti. 2023 genel seçimlerinde yaşanan itiraz süreçlerine de değinen Değirmenci, "Genel seçimlerde milletvekili seçildik aslında itirazlarımı kabul etmiş olsalardı elimizde belgeler vardı ama mücadele devam ediyor" dedi ve "Bir kez kaybettiysen bir daha dene ama bir daha yenil ama daha güzel yenil" sözleriyle mücadele vurgusunda bulundu.

Editör: Mevlüt Peker