İŞKUR tarafından özel ve kamu sektöründe istihdam edilmek üzere, 33.272 personel alımı yapılacağı duyuruldu. Alınacak personellerin  en az ilkokul mezunu olma koşulu bulunuyor. Kurumlar, ihtiyaçları doğrultusunda ilanlarını yayımlayarak alım yapılacak pozisyonlara ilişkin başvuru koşullarını ve ayrıntıları İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden paylaştı. 

İŞKUR BEDEN İŞÇİSİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), Beden İşçisi alımları için ilanlarını sürdürmeye devam ediyor. Hem özel sektörde hem de kamu sektöründe istihdam edilmek üzere, en az ilkokul mezunu 33.272 personel alımı yapılacağı duyuruldu. 

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • En az ilköğretim mezunu,
  • 18 ile 45 yaş arası,
  • Vardiyalı çalışma sistemine uygun,
  • Bazı firmalar tarafından B Sınıfı sürücü belgesine sahip adaylar aranmaktadır.

işçi-alımı-iş-ilanı

İŞKUR BEDEN İŞÇİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İŞKUR üzerinden Beden İşçisi alım ilanlarına başvuruda bulunmak isteyen adayların öncelikle https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx internet sitesine giriş yapmaları ve açılan sayfada "Meslek" bölümüne "Beden İşçisi" yazarak ara tuşuna tıklaması gerekiyor. Ardından açılan sayfada beden işçisi alımına ilişkin tüm ilanlar listelenecektir. İlanlara girerek E- Devlet şifresi ile de giriş yapmak koşulu ile ilanlara kolayca başvurulabilir.