Ünlü oyuncu İlker Kaleli, Avrupa'ya açıldı. Maggie Civantos ile İspanyol yapımı dizi La Pasión Turca'da rol alan Kaleli'nin cesur sahneleri sosyal medyaya damga vurdu. Fragmanı ile bu kadar konuşulan dizinin bölümleri şimdiden merak edildi. 

LA PASION TURCA NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Çekimleri İspanya'da ve Türkiye'de gerçekleştirilen La Pasión Turca dizisi sosyal medyayı salladı. La Pasion Turca, 6 bölüm olarak 24 Mart tarihinde prömiyerini yapmaya hazırlanıyor.

DİZİNİN KONUSU NE?

Dizi, İspanyol bir güzel sanatlar profesörü ile Türk sevgilisinin romantik ve tutkulu ilişkilerini konu alıyor. Dizinin başrollerinde ise Maggie Civantos, İlker Kaleli ve Mariona Terés yer alıyor.

SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Ünlü oyuncu İlker Kaleli, Madrid’de beş haftalık bir İspanyolca kampı ile rolüne hazırlanmıştı. Oyuncu kadrosuyla ve konusuyla dikkat çeken diziden bir fragman yayınlandı. Başarılı oyunculuğuyla ve yakışıklılığıyla öne çıkan İlker Kaleli sosyal medyayı salladı.

Ispanyol Dizisinde Basrol Oynayan Ilker Kalelinin Atesli Sahneleri Gundem Oldu 6 Mart 1Ispanyol Dizisinde Basrol Oynayan Ilker Kalelinin Atesli Sahneleri Gundem Oldu 6 Mart 6Ispanyol Dizisinde Basrol Oynayan Ilker Kalelinin Atesli Sahneleri Gundem Oldu 6 Mart 5Ispanyol Dizisinde Basrol Oynayan Ilker Kalelinin Atesli Sahneleri Gundem Oldu 6 Mart 4Ispanyol Dizisinde Basrol Oynayan Ilker Kalelinin Atesli Sahneleri Gundem Oldu 6 Mart

Editör: Meltem Kaya Sapmaz