7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne saldırıları aralıksız süren İsrail, on binlerce masum insanı dünyanın gözü önünde acımasızca katletti. Kana doymayan İsrail askerleri, Filistinli masum vatandaşlara da zulmetmekten geri durmuyor. Sosyal medyada paylaşılan yeni görüntülerde İsrail askerlerinin, Gazze'deki bir okulda alıkoyduğu yüzlerce Filistinlinin elbiselerini çıkarması büyük tepki topladı.

HAYVAN YEMLERİNİ EKMEK YAPIYORLAR

Gazze'yi yaşanamaz hale getiren İsrail, başta kuzeyi olmak üzere bölgeye insani yardım girişini engellemeyi sürdürüyor. İsrail ordusu, Birleşmiş Milletlerin (BM) Gazze'nin kuzeyine insani yardım girişimlerinin büyük bir kısmına da izin vermedi. Bu nedenle Gazze'nin kuzeyinde un kalmadığı için Filistinliler hayvan yemlerini öğütüp ekmek yaparak hayatta kalmaya çalışıyor.

BİNLERCE FİLİSTİNLİ YOLA KOYULDU

Açlığın kol gezdiği Gazze'nin kuzeyinde binlerce Filistinli bu sabah yeniden yerlerinden edildi. İsrail kara güçlerinin Gazze'nin kuzeyinde yer alan Ez-Zeytun Mahallesi'ndeki bazı bölgelere yeniden girmesi nedeniyle binlerce Filistinli tekrar yollara düştü. Ellerindeki birkaç poşet ile Filistinliler, Ez-Zeytun Mahallesi'nden daha önce İsrail'in baskınına uğrayan Şifa Hastanesi'ne doğru yola koyuldu.

FİLİSTİNLİLERİN ELBİSELERİNİ ÇIKARDILAR

Sosyal medya platformlarında yayınlanan bir videoda, İsrail askerlerinin Gazze'de Birleşmiş Milletler (BM) Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı'na (UNRWA) bağlı bir okulda alıkoyduğu yüzlerce Filistinlinin elbiselerini çıkardığı görülüyor. Videoda, Gazze Şehri'nde UNRWA'ya ait Selahaddin Ortaokulu'nun avlusunda İsrail ordu güçleri tarafından alıkonulan erkeklerin, kıyafetleri çıkarılmış, elleri havada yerde oturması göze çarpıyor. Sosyal medyada paylaşılan ve bir İsrail askerinin çektiği videonun çekim tarihine ilişkin bilgi edinilemedi.

Israil Skandallarina Devam Ediyor Yuzlerce Kisiyi Soyup Video Cektiler 1