Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Fatih Mahallesi'nde yaşanan olay ile ilgili savcılık kararı şaşırttı. 11 Ocak Perşembe günü, gece 01.30 sıralarında, profesyonel aikido eğitmeni Cihan Bağcı, Edirnekapı Şehitliği önünde bir taksi yolculuğunun ardından kaldırımda beklerken, alkollü olduğu iddia edilen bir sürücünün kontrolündeki araç tarafından ezildi.

Istanbul Aikido Ogretmeni Alkollu Surucu Kaza 15022024 Iha (1)

KARISI “ALKOLLÜSÜN KAÇ” DEDİ, SÜRÜCÜ KAÇTI

Kazaya neden olan sürücü Oğuzhan G., eğitmene çarptıktan sonra önce yaralı yayayı sürükleyerek yerini değiştirdi, karısı Elif Aybüke G.'nin "Alkollüsün, kaç" diye bağırmasıyla olay yerinden ayrıldı. Bu esnada, ağır yaralanan Bağcı, kanlar içinde yerde kaldı. Çevredekilerin hızla müdahalesiyle sağlık ekipleri çağrıldı ve Bağcı, acil olarak İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Istanbul Aikido Ogretmeni Alkollu Surucu Kaza 15022024 Iha (2)

EĞİTMENİN ZORLU MÜCADELESİ

Kaza sonucu ağır yaralanan ve 4 gün boyunca yoğun bakımda kalan Cihan Bağcı, 25 gün süren hastane tedavisinin ardından bir dizi ameliyat geçirdi. Olayın şokuyla sarsılan Bağcı, yaşadığı bu zorlu süreci ve kazanın etkilerini anlattı. Profesyonel bir aikido eğitmeni olan Bağcı, kaza nedeniyle şu anda felçli ve iş göremez bir durumda olduğunu, sağlığına kavuşmak için tedavisinin devam ettiğini belirtti.

Istanbul Aikido Ogretmeni Alkollu Surucu Kaza 15022024 Iha (3)

SÜRÜCÜ SERBEST BIRAKILDI

Kaza sonrası kaçan sürücü Oğuzhan G., 5 gün sonra polise teslim oldu. İlk ifadesinde aracı başkasının kullandığını iddia eden eşi Elif Aybüke G., daha sonra ifadesini değiştirerek kocasının aracı kullandığını itiraf etti. Oğuzhan G., "taksirle yaralama" ve “yaralının yerini değiştirmek suretiyle hayatını tehlikeye atma” suçundan işlem görmesine rağmen savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Istanbul Aikido Ogretmeni Alkollu Surucu Kaza 15022024 Iha (5)

Istanbul Aikido Ogretmeni Alkollu Surucu Kaza 15022024 Iha (4)

Istanbul Aikido Ogretmeni Alkollu Surucu Kaza 15022024 Iha (6)

Istanbul Aikido Ogretmeni Alkollu Surucu Kaza 15022024 Iha (9)

Istanbul Aikido Ogretmeni Alkollu Surucu Kaza 15022024 Iha (8)

Editör: Mevlüt Peker