İstanbul Bayrampaşa'da trafikte başlayan bir tartışma, silahlı saldırıya dönüşerek Emre Ü.'nün yaralanmasıyla sonuçlandı. Olayın ardından gerçekleştirilen operasyonla, saldırıyı gerçekleştiren şüpheliler gözaltına alındı ve ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bayrampasa Trafikte Karisiyla Tartisan Adami Vurdu 26012024 Iha 3

TARTIŞMA VE TEHDİTLER TELEFONDA BAŞLADI

22 Ocak Pazartesi günü akşam saatlerinde, Bayrampaşa Altıntepsi Mahallesi'nde meydana gelen olay, trafikte başlayan bir tartışma sonucu gerçekleşti. Emre Ü., Gizem M.U. ile yaşanan tartışmanın ardından, akşam saatlerinde kendisini tehdit eden telefon aramaları aldı. Tehditlerin ardından Emre Ü., konuyu açıklığa kavuşturmak için karşı taraf ile bir araya geldi.

Bayrampasa Trafikte Karisiyla Tartisan Adami Vurdu 26012024 Iha 2

SİLAHLI SALDIRI VE YARALANMA

Buluşma noktasına Gizem M.U.'nun eşi Mert C.U. ve arkadaşları, plakasız bir araçla geldi. Arabadan inen 4 kişiden biri, Emre Ü.'ye telefonla görüntülü olarak "Bu mu sana küfür eden?" diyerek, belinden çıkardığı silahla defalarca ateş etti. Silah seslerinin duyulması üzerine, çevredeki vatandaşlar hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Yaralı Emre Ü., olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Bayrampasa Trafikte Karisiyla Tartisan Adami Vurdu 26012024 Iha 1

OPERASYON VE TUTUKLAMALAR

Polis ekiplerinin güvenlik kameraları üzerinden yürüttüğü titiz çalışmalar sonucunda, saldırganlar ve olayda kullanılan silah yakalandı. Mert C.U., Kerim B. ve Kürşat E.Ö. isimli şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gizem M.U. ise ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Bayrampasa Trafikte Karisiyla Tartisan Adami Vurdu 26012024 Iha 4

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ

Olayın yaşandığı anlar, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, saldırganların sokağa girişleri, silahı ateşleyip hızla kaçmaları yer alıyor. Ayrıca, tutuklanan Mert C.U., Kerim B. ve Kürşat E.Ö.'nün daha önce de suç kayıtlarının olduğu öğrenildi. 

Editör: Ozan Barış Erim