İstanbul Esenyurt’ta yaşanan hırsızlık olayı bu kadarına da pes dedirtti. İddiaya göre halası Gülbahar T.’yi arayarak misafirliğe gelmek isteyen yeğen, halasının evini soydu. İskenderun’da yaşayan yeğen, durumunun kötü olduğunu ve otobüs bileti alacak parası olmadığını belirtti. Bunun üzerine yeğeninin biletini de alan Gülbahar T., “Kardeşimin oğlu İskenderun’da yaşıyordu ve beni arayarak İstanbul’a yanıma gelmek istediğini söyledi. Durumunun iyi olmadığını söyleyince otobüs biletine kadar aldım. Bize geldiğinde kendisine, ‘Benim yanımda düzgün duracaksan bu kapı sana her zaman açık’ dedim ve yatması için yatağı serdim” dedi.

“BİZE VERDİĞİ İÇECEKTEN SONRA KENDİMİZDEN GEÇTİK”

Yeğeninin kocasına ve kendine bir içecek verdikten sonra, kendilerinden geçtiğini iddia eden hala Gülbahar T., “Yatağını serdikten sonra bana ve eşime bir içecek getirdi. İçecekleri içtikten sonra eşimle kendimizden geçmişiz. Ondan sonra evdeki bozuk para kumbaramı ve biriktirdiğim 4 bin TL nakit parayı çaldı. Oğlumun odasına da girip cüzdandaki kartını, saatlerini ve parfümlerini almış. Bana kurşun sıksa bu kadar üzülmezdim” ifadelerini kullandı.

HALASI İLE DALGA GEÇTİ

Ayrıca yeğen, halasının telefonundan mobil bankacılık uygulamasına da girerek, banka hesaplarındaki parayı kendi hesabına aktardı. Kendine geldiğinde durumu fark eden Gülbahar T. yeğenini arayıp tepki gösterdi. Hırsız yeğen ise halası ile adeta dalga geçerek, “Beni neden hala yakalamadılar, neden aramıyorlar” diye konuştu. Acılı hala yaşananların ardından karakola giderek yeğeni hakkında şikayette bulundu.

Editör: Ozan Barış Erim