Şişli'de bir kadın, henüz bilinmeyen bir nedenle çıktığı viyadükten aşağıya sarktı. Metrelerce yüksekten sarkan kadın, daha sonra kendini aşağıya bıraktı. İtfaiye ekiplerinin açtığı hava yatağına düşerek hayata tutunan kadın, tedbir amacıyla ambulansla hastaneye kaldırıldı. Korku dolu anlar ise kameralara anbean yansıdı.   

VATANDAŞLAR KORKUYLA İZLEDİ

Olay, dün öğle saatlerinde Şişli’de bulunan Mecidiyeköy Viyadüğü’nde meydana geldi. İddiaya göre bir kadın, viyadüğün üstünde bulunan demir korkuluklara çıkarak henüz bilinmeyen bir nedenle intihar girişiminde bulundu. 10 metre yükseklikte bekleyen kadını çevredeki vatandaşlar korkuyla izledi. Olaya tanıklık eden vatandaşlar, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. 

SON ANDA YATAĞA DÜŞTÜ 

Olay yerine gelen ekipler, öncelikle trafik akışını keserken, itfaiye ekipleri ise saniyeler içinde hava yatağını kurdu. Bunun üzerine metrelerce yüksekten atlayan kadın, hava yatağına düşerek hayatta kaldı. Şahıs, sağlık ekiplerinin müdahalesiyle tedbir amaçlı hastaneye götürülürken, panik anları bir vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. 
 

Editör: Meltem Kaya Sapmaz