Olay, Bahçelievler Basın ekspres yolu üzerinde saat 11.30 sıralarında gerçekleşti. Kuyumcukent'te bulunan bir döviz bürosu çalışanı ve emekli polis olan koruması, 6 milyon TL değerindeki dövizi bozdurduktan sonra 34 CCU 633 plakalı araçlarıyla Bahçeşehir'e doğru hareket etti.

bahçelievler gasp1

ARACA ÇARPIP SİLAHLA SOYGUN YAPTILAR

Ancak kendilerini takip eden 4 kişinin bulunduğu araç, döviz bürosu çalışanlarının aracına çarptı. Ardından şüpheliler araçtan inerek silah kullanarak camları kırdı ve içerisindeki çantayı alarak olay yerinden kaçtı. 

bahçelievler gasp

GÜVENLİK KAMERALARI İNCELENİYOR

Mağdurlar durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edildi. Polis ekipleri ayrıca çevredeki güvenlik kameralarının görüntülerini de inceleyerek kaçan şüphelileri yakalamak için çalışmalar başlattı.

bahçelievler gasp3

ÇANTADA 200 BİN DOLAR VARMIŞ

Olayın yaşandığı döviz bürosunun sahibi Metin Kodes, "Sabah döviz bürosunda getirdiğimiz yaklaşık 200 bin doları Kuyumcukent'te bulunan başka bir döviz bürosuna sattık. Onun parasını aldı bizim çocuklar. Yola çıkınca 4 kişi silahlı gelmiş önce arabaya vurmuşlar. Sonra da silahları çıkartıp 'teslim olun hareket ederseniz sizi vururuz' diyerek tehdit edip araçta bulunan çantayı alıp gitmişler. Araç beyazmış arkalarından geliyorlarmış ama kuşkulanmamışlar" dedi.

bahçelievler gasp4

Editör: Zeynep Baş