İYİ Parti Milletvekili Rıdvan Uz, yeni CHP yönetimine ittifak konusunda kapıları kapattı. Uz, bu saatten sonra bunun çok zor olacağını söyledi.

28. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ağır bir yenilgi alan CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz hafta Ankara'da düzenlenen 38'inci CHP Olağan Kurultayı'nda genel başkanlık koltuğunu en yakınındaki isimlerden biri olan Özgür Özel'e devretmek zorunda kaldı. Bir yıl içinde 2 yenilgi birden alan Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarihinde görev başındayken kurultay kaybeden ilk genel başkan olarak tarihe geçti.

lkalikmlakeimla

İMAMOĞLU İTTİFAK İSTİYOR

Yeni Genel Başkan Özel'in en büyük destekçilerinden biri olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ittifak sinyalleri veriyor. Başkan İmamoğlu, 81 ilin tamamında ittifakın mümkün olduğunu belirterek İYİ Parti’ye göz kırpıyor.
Bir Tv kanalında canlı yayın konuğu olan  İYİ Parti Milletvekili Rıdvan Uz, değişimcilerin kazandığı CHP ile yeni bir ittifak yapıp yapmayacaklarına çarpıcı bir cevap verdi.

klakilmkalmiek

CHP’YE İTTFAK KAPASI KAPANDI

Uz ‘Millet İttifakı’ndan çekilme konusunda kararlı olduklarını belirterek, alınan kararın çok net olduğunu ve bu saatten sonra geri dönülemeyeceğini söyledi.

MİLLETLE PAZARLIK YAPILIR

Parti olarak seçimle iktidara geleceklerini belirten Uz, pazarlığın milletle yapılacağını vurguladı.