Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yürüttüğü Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde, 23 Aralık 2023 tarihinde meydana gelen çatışmada altı kahraman askerimiz şehit olurken, bir askerimiz de yaralandı. Çatışmada ilk belirlemelere göre 13 terörist etkisiz hale getirildi. Bölgede temasın sürdüğü ve belirlenen hedeflere yönelik ani hava harekâtlarının devam ettiği bildirildi.

İYİ PARTİ'DEN MİLLİ YAS ÇAĞRISI

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu ise, sosyal medyada yaptığı açıklamada, İyi Parti olarak milli yas ilan edilmesi çağrısında bulunduklarını söyledi.

Parti Sözcüsü Zorlu, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda, "Şehitlerimizi uğurlarken, bu ihanete karşı milletçe birlik ve beraberliğimizi daha güçlü şekilde ortaya koyabilmek için İYİ Parti olarak, Milli Yas ilan edilmesi çağrısında bulunuyoruz." ifadelerini kullandı.

ŞEHİTLER İÇİN YÜRÜYÜŞ ÇAĞRISI

İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, son iki günde hain teröre 12 canın daha kurban verildiğini belirterek, sabrın sonuna gelindiğini ifade etti. Türkoğlu, boş sözlere karşı artık tahammülün olmadığını vurgulayarak, 12 şehidimiz için gece saat 00.00'da tüm gönüldaşları Bursa Şehreküstü'nde buluşmaya ve Atatürk Anıtı'na protesto yürüyüşü düzenlemeye çağırdı. Aynı zamanda bölücü terör ve işbirlikçilerine karşı tepki gösterdi ve sloganlarla kahrolsun terör çağrısında bulundu.

Editör: Zeynep Baş